Σουπερ θέαμα από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ και την ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών (pics)

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι συνοδοί, σε εθιμοτυπική φωτογραφία
Οι παλαίμαχοι άσοι ΑΕΚ και η ομάδα του Πανεπιστήμιου Αθηνών  μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά με εννέα γκολ στην ποδοσφαιρική γιορτή τους εν όψει Χριστουγέννων που έγινε στο Batista Sports Center.  Στη λαμπρή εκδήλωση, τιμήθηκαν οι Ντανιέλ Μπατίστα και Λάμπρος Γεωργιάδης, για τη προσφορά τους στην ΑΕΚ, αλλά και ο Σύνδεσμος παλαιμάχων της «Ένωσης», που με τη δράση του, διαιωνίζει την ιδέα της.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Η λάμψη από το ολόγιομο φεγγάρι, παραμονή της πανσελήνου του Δεκέμβρη, που ανέτειλε με μεγαλοπρέπεια  την περασμένη Δευτέρα, ήταν εφάμιλλη της εκδήλωσης-γιορτή, που οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών με επίτιμους καλεσμένους τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.  Στις εγκαταστάσεις Batista Sports Center στη Λεωφόρο Καραμανλή, οι άσοι των δύο ομάδων, προσέφεραν υπερθέαμα, που συνοδεύτηκε από  εννέα γκολ και πολλές ευκαιρίες.

Ηταν λοιπόν  ωραίες οι ποδοσφαιριστές στιγμές, που έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων του Ντανιέλ Μπατίστα επί της Λεωφόρου Καραμανλή και Δεκελείας 193 στο Μενίδι,  αφού οι άσοι των δύο ομάδων, που συμμετείχαν στην ποδοσφαιρική γιορτή,  τίμησαν τον σκοπό τέλεσης της γιορτής, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, ως δείγμα, ότι οι άσοι που συμμετείχαν, χάρηκαν τον αγώνα.

Αγώνας-γιορτή  με συμμετοχές έκπληξη

Ο Στέλιος Σεραφείδης δεύτερος από δεξιά με πολιτικά, εν μέσω Κώστα Μάκρου και Γιώργου Καραφέσκου, Διακρίνονται  και οι κ. Λαβογιάννης, Ζαρωτιάδης, Γεωργιάδης, Βλαντής, Αρδίζογλου
Αγώνα-γιορτή λοιπόν, στον οποίο με την ΑΕΚ, αγωνίστηκαν από τον 14χρονο  Γιώργο Καναβάκη, που χρησιμοποιήθηκε  ως τερματοφύλακας, μέχρι τον 63χρονο Χρήστο Αρδίζογλου, ο οποίος ‘έβγαλε’ με περισσή αξιοπρέπεια όλο το παιχνίδι ως δεξί μπάκ!

Παρόν στην εκδήλωση και ο 82χρονος Στέλιος Σεραφείδης. Όμως ο  πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, παρ’ ότι δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας στην αποστολή, δεν φόρεσε τα γάντια και την αθλητική στολή του, για πρώτη φορά  από καταβολής της ομάδος παλαιμάχων! Απορίας άξιο, αλλά όσο και εάν τον ‘πρεσάραμε’ να μας αναφέρει τους λόγους, με το στωικό του ύψος μας απέφευγε, δεν απαντούσε και μας επεσήμανε ότι  δεν επιθυμούσε να αναφερθεί στο γιατί δεν φόρεσε την αθλητική του στολή.

Η ουσία πάντως είναι πως ήταν ‘σκασμένος’ για όση ώρα έμεινε στις εγκαταστάσεις και έλεγε ότι το θέμα που ‘δημιουργήθηκε’  θα  λυθεί, μέσα στη οικογένεια των παλαιμάχων.

Oι επεμβάσεις του «μικρού»

Φάση μπροστά στην εστία της ΑΕΚ, με τους Καρούση και τον 14χρονο τερματοφύλακα  Γιώργο Καναβάκη, να επιχειρούν να αποπέμψουν τη πορεία της μπάλας προς τον Ξενοφώντα Παπαπέτρου
Ο 14χρονος  Γιώργος Καναβάκης  πάντως-που είναι από τα  ‘πουλέν’ του  Λάμπρου Γεωργιάδη στη  Σχολή της Ακαδημίας Μπατίστα- με την απόδοση του εντυπωσίασε. Ειδικά μάλιστα με τη απόκρουσή του στο φάουλ του Μπεναρδή (42΄)όταν απογειώθηκε…».

Δεν ήταν μόνο αυτή η επέμβαση που τον ανήγαγε σε  ένα από τα πρόσωπα ‘έκπληξη’ του αγώνα. Ηταν και αυτές που έκανε στα σουτ του Θανάση Καμπορόζου (48΄και 54΄), αλλά και οι κινήσεις του, σα να είχε χρόνια πείρα, στις εκτελέσεις των ‘στημένων’ φάσεων και οι σωστές τοποθετήσεις που είχε με την αντίληψη που διαθέτει. Μάλιστα  ο  αρχισκάουτερ της ΑΕΚ Γιώργος Καραφέσκος , πρότεινε στον 14χρονο τερματοφύλακα  να δοκιμαστεί στα τμήματα υποδομής της «Ένωσης» για να ενταχθεί στο δυναμικό της.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Ο μεταξύ άλλων και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Χαρατσης έδωσε τιμητική πλακέτα στους παλαίμαχους που παρέλαβε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Όμως δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό σκέλος, που από τη μια, προσδιοριζόταν από τη συγκέντρωση μεγάλου μέρους της ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΚ, και από την άλλη  της πολύ ωραίας  και νεανικής παρέας που με πρωτοστάτες τους Θεόφιλο Μπεναρδή και Σταύρο Μωυσίδη, έχουν δημιουργήσει. Γιατί  ήταν  άψογη σε λειτουργία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, και με ζηλευτή οργάνωση η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Ηταν και οι τιμή στην ιστορία της ΑΕΚ, στα πρόσωπα  δύο άσων της  και του Συνδέσμου παλαιμάχων της «κιτρινόμαυρης» ομάδος, που διαιωνίζει την ιδέα της ΑΕΚ, με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, να παραλαμβάνει την πλακέτα, από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Νίκο Χαρατσή.

Το καλωσόρισμα από τον Σταύρο Μωυσίδη

Η εκδήλωση, που με μεράκι, επιμελήθηκε ο εκλεγμένος για δεύτερη συνεχόμενη τριετία στην Οργανωτική Επιτροπή του Αθλητικού Τομέα ως Οργανωτικός Γραμματέας του Πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Μωυσίδης, είχε  συγκίνηση στο άνοιγμα της αυλαίας της. «Καλωσορίζουμε  στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ντανιέλ Μπατίστα,  αστέρες όπως ο Σεραφείδης, Καραφέσκος, Αρδίζογλου, Γεωργαμλής, Στυλιανόπουλος, και τόσοι άλλοι, που μας τιμάνε με την παρουσία τους και μας γυρίζουν χρόνια πίσω, όταν ήταν ενεργοί ποδοσφαιριστές με την ΑΕΚ.  Και τώρα,  ως παλαίμαχοι αγωνίζονται για να διαιωνίσουν τη ιδέα της ιστορικής ομάδας. Και  μπορεί  να είναι οξύμωρο, αλλά ως οικοδεσπότες της εκδήλωσης,  θα καλωσορίσουμε και τον Ντανιέλ Μπατίστα, στον οποίο ανήκουν οι εγκαταστάσεις που κάνουμε την ποδοσφαιρική μας γιορτή όπως  και τον φίλο και συγχωριανό μου Λάμπρο Γεωργιάδη.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα, μεταξύ του Θεόφιλου Μπεναρδή (αριστερά), που τον τίμησε και του Σταύρου Μωυσίδη
Θα πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», αρχικά σ ΄ εσάς,  τους παλαίμαχους αστέρες της ΑΕΚ, που δεχτήκατε να παίξετε μαζί μας. Αλλά και στον Ντανιέλ Μπατίστα, που μας φιλοξενεί. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ μαζί μας και που δεχτήκατε να παίξετε μαζί μας, σε ένα αγώνα που θα μείνει στη μνήμη μας και θα είναι γιορτή για όλους μας».

Και οι βραβεύσεις σε Ντάνι και Λάμπρο

Ο Λάμπρος Γεωργιάδης, τιμήθηκε από τον Σταύρο Μωυσίδη, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρo
Και στη συνέχεια κάλεσε τον πολύ καλό τερματοφύλακα της ομάδος Νίκο Χαρατσή, να τιμήσει το Σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ, με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή να παραλαμβάνει την πλακέτα. Στη συνέχεια, ο προπονητής και αρχηγός της ομάδος του Πανεπιστημίου Θεόφιλος Μπεναρδής, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Ντανιέλ Μπατίστα και ο Σταύρος Μωυσίδης στον συμπατριώτη του από τη Πρέβεζα και με Ποντιακή καταγωγή Λάμπρο Γεωργιάδη.

Οι Λάμπρος Γωεργιάδης και Σταύρος Μωυσίδης κουβεντιάζουν εν μέσω του καθηγητή γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθανάσιου Λάκκα και του Γιώργου Βλαντή
Δια χειρών Μωυσίδη-Μπατίστα, τιμήθηκε και ο δημοσιογράφος Ιωάννης Τεριλίδης, για τη εικοσαετή προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις Ακαδημίες μέσω της εφημερίδας «Αθλητικό Πνεύμα», ενώ ο Οργανωτικός Γραμματέας του Πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ, τίμησε τον παλαίμαχο διαιτητή Νίκο Λαγογιάννη. Επίσης τιμήθηκε και ο παλαίμαχος διαιτητής Γιάννη Μητροφάνη, που όμως απουσίαζε και  ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος, παρέλαβε  την πλακέτα τους.

Το αγωνιστικό σκέλος και οι τραυματισμοί 

Ο Ντανιέλ Μπατίστα δείχνει σα να πετάει με το στιλ και την  ενέργεια του παρακολουθεί ο  Παναγιώτης Καμίδης
Η νεανική και πολύ καλή ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, που δίνει αγώνες κάθε εβδομάδα, αφού συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ(σ.σ. το περασμένο Σάββατο είχε αγωνιστεί με την ομάδα των εφοριακών) επικράτησε 5-4 της αντίστοιχης των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως , τα 26 τελευταία λεπτά της συνάντησης, αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές! Και τούτο, γιατί  στη διάρκεια του ημιχρόνου, αποχώρησαν τραυματίες οι Καρούσης και Γεωργαμλής, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, στο ιατρικό δελτίο, προστέθηκαν και οι Μυλόπουλος και Γεωργιάδης.

Οι θεατές πάντως είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ενέργειες του Μπατίστα, που ο χρόνος δεν τον έχει αγγίξει, αλλά και του Γεωργιάδη, που τίμησε τον τίτλο του ως αρχισκόρερ των παλαιμάχων, βάζοντας γκολ και σε αυτό το παιχνίδι.

Οι Χρήστος Αρδίζογλου και Ξενοφών Παπαπέτρου, παρακολουθούν το αειθαλή Γιώργο Βλαντή σε ενέργειά του
Στο β΄ ημίχρονο μάλιστα μετατοπίστηκε στο κέντρο και μέχρι τον τραυματισμό του έδειξε και στοιχεία δημιουργού. Αλλά και των Βλαντή και Στυλιανόπουλου, που έκανα πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο. Όπως και του Γιάννη Μηλόπουλου, ο οποίος είχε συνοδεύσει το πέρασμά του από την ΑΕΚ το 1990 με 16 συμμετοχές και πέντε γκολ.  Αλλά και του Μπάμπη Ζαρωτιάδη, που ξεκίνησε στην ΑΕΚ στα ερασιτεχνικά της τμήματα από το 1983και είχε δύο συμμετοχές με ένα γκολ στην «επαγγελματική ομάδα» τις περιόδους 1988-90 και ο οποίος έκανε εκπληκτική δουλειά ως αριστερό μπάκ.

Ο Χρήστος Αρδίζογλου, με το μετάλλιο στο στήθος φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδος του Πανεπιστημίου. Τζιτζακιδης, Μιλαδόπουλος, Σταθόπουλος, Παπαπέτρου, Μωυσίδης, Μπεναρδής αυτοί που διακρίνονται
Αλλά και των Δημήτρη Ζήση(σ.σ. είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ τέλη δεκαετίας 80 και αρχές 90 και συνδύασε τον αγώνα  πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους παλαίμαχους) και Μιχάλη Καρούση(στην ΑΕΚ από το 1980 με μια συμμετοχή ως επαγγελματίας το 1988), που  δούλεψαν πολύ ως κεντρικοί αμυντικοί. 

Η πολύ καλή ομάδα του Πανεπιστημίου

Ο Θεόφιλος Μπεναρδής σε ενέργειά του με Γεωργιάδη και Γεωργαμλή
Από την πολύ καλή ομάδα του Πανεπιστημίου ,δέσποζε στο κέντρο η εμβληματική φυσιογνωμία του Θεόφιλου Μπεναρδή, που οργάνωνε το παιχνίδι τους και πέτυχε  τρία γκολ. Οι Γιώργος Νικολιάς και Γιώργις Χατζής  με σωστές ενέργειες στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Επίσης, με πολλά τρεξίματα  και δημιουργικός από το πλάι ο Σπύρος Σταυρόπουλος ως δεξί μπάκ, όπως και ο δυναμικός Νικήτας Αθανασόπουλος, που κάλυψε την αριστερή πτέρυγα. Οι Θανάσης Κομπορόζος-Παναγιώτης Καμίδης, Δημητρης Σπάθουλας και Χρήστος Τζιτζακίδης, με πολύ δουλειά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας και καλή συνεργασία με τον Ξενοφώντα Παπαπέτρου, που έβγαινε ως κρυφός φόρ. Σημαντικές βοήθειες μεσοεπιθετικά  και από τον Σταύρο Μωυσίδη, που αγωνίστηκε στο β΄ μέρος.

Ο  Νίκος Χαρατσης, πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια αλλά και άτυχος, αφού τραυματίστηκε στη φάση του 58΄όταν  πάτησε τη μπάλα σε μια φάση που δόθηκε πέναλτι γιατί θεωρήθηκε ότι ανέτρεψε τον διεμβολιστή Τάσο Σελένη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους». Ο  Γιώργος Χολέβας που τον αντικατέστησε, είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε σουτ του Ντανιέλ Μπατίτσα (61΄-69΄) και είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις στον Αναστάσιο Σελένη.

Σκόρερ–συνθέσεις και παρουσίες όπως του κ. Λέκκα

Οι διαιτητές της συνάντησης Νίκος Λαγογιάννης και Θεόφιλος Δημητρακόπουλος, τιμήθηκαν για τη προσφορά τους από τον Οργανωτικό Γραμματέα του Πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ Σταύρο Μωυσίδη
Για την ομάδα του Πανεπιστημίου σκόραραν οι  Μπεναρδής (12΄ με πλασε- 40΄ μετά από διπλή απόκρουση του Κανιβάρη σε σουτ των Κομπορόζου και του σκόρερ-και  53΄ με κεφαλιά σε σέντρα του πολύ καλού διεμβολιστή Κομπορόζου) Σπάθουλας ( στο 43΄ ιδανικό τελείωμα σε πάσα του Μπεναρδή) και  Καμπορόζος με δυνατό διαγώνιο  σουτ  στο 48΄.

Η ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ με τον Γεωργιάδη στο 8΄ (αξιοποίησε πάσα του Ζαρωτιάδη από αριστερά) και έκανε το 2-1 στο 28΄ με ατομική ενέργεια του  Μπατίστα. Μείωσε σε 5-3 με πέναλτι του Ζήση 59΄ και το τελικό στορ στο 68΄όταν ο Μπατίστα έδωσε στον Σελένη, που συνδυάστηκε με τον Παπαπέτρου ο οποίος με πλασέ χρήστηκε σκόρερ. Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Νίκος Λαβογιάννης με τον Θεόφιλο Δημητρακόπουλο.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, φωτογραφήθηκε με τον καθηγητή γεωλογίας και προέδρου μεταξύ άλλων στον Οργανισμό αντισεισμικού σχεδιασμού Ευθύμιο Λέκκα
ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  Νίκος Χαρατσης, Νικήτας Αθανασόπουλος, Σπύρος Σταυρόπουλος, Γεώργιος Νικολίας, Γεώργιος Χατζής, Αθανάσιος Κομπορόζος,  Χρήστος Τζιτζακίδης, Θεόφιλος Μπεναρδής, Παναγιώτης Καμίδης, Δημήτριος Σπαθούλας,  Ξενοφώντας Παπαπέτρου(αρχική ενδεκάδα) Σταυρος Μωυσίδης, Γεώργιος Χολάβας και Γρηγόρης Μιλαδόπουλος.

Με την αποστολή παρόν ήταν  και ο πρόεδρος της Ελληνικής γεωλογικής εταιρίας και του Οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας,  καθηγητής  του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας, που είναι εκ των χορηγών στην ομάδα του Πανεπιστημίου . Ο. Λέκκας, «έκλεψε» λίγο από τον πολύτιμο  χρόνο του  και τις πολυποίκιλες ασχολίες του, για να βρεθεί κοντά στους άσους των δύο ομάδων μιλώντας, εκτός από σεισμούς και για ποδόσφαιρο.

Η ομάδα παλαιμάχων  της ΑΕΚ, όπως παρουσιάστηκε στο Batista Sports Center
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ(Εκλέκτορες Μιχαήλ Σιμιγδαλάς –Γεώργιος Καραφέσκος): Γεώργιος Κανιβάκης, Χρήστος Αρδίζογλου, Μιχαήλ Καρούσης, Δημήτριος Ζήσης, Χαράλαμπος Ζαρωτιάδης, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Γεώργιος Βλαντής,  Ιωάννης Μυλόπουλος,  Ντανιέλ Μπατίστα Λυσσανδρος Γεωργαμλής, Λάμπρος Γεωργιάδης (αρχική ενδεκάδα), Γρηγόρης  Μιλαδόπουλος, Ξενοφώντας Παπαπέτρου και Αναστάσιος Σελένης.

Με την αποστολή παρόντες και οι Στέλιος Σεραφείδης, Νικόλαος Σεβαστόπουλος, ο βετεράνος φροντιστής Κώστας Καρυδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μασουρίδης, οι Νότης Σκευοφύλαξ και Ευθύμιος Ανδρίκουλας. Επίσης ο Γιάννης Γάσπαρης (Φάντροκ), που επιδίδεται σε ατέλειωτες ταβλομαχίες με τον Χρήστο Αρδίζογλου  και  όταν  κερδίζει  νοιώθει σα  να έπιασε το Τζόκερ. Παρόν ακόμη και ο εκπρόσωπος του ΑΕΚ Club Ilion, που εκτελεί και χρέη φροντιστή στην ομάδα των παλαιμάχων της «Ένωσης» Γιώργος Βούλγαρης. Έκπληξη τέλος, η παρουσία του Αναστάσιου Φρούσιου, που ήρθε από το Λουτράκι, αλλά και της Στέλλας Μάρκου, που ως αστέρι, με τα καταγάλανα μάτια της, δεν φώτισε μόνο τον πατέρα της, επίτιμο μέλος των παλαιμάχων και υπεύθυνο των εφόρων στο σωματείο Κώστα Μάρκου,  αλλά όλη την  αποστολή

Το…. τρίτο ημίχρονο
Από το …τρίτο ημίχρονο και το τραπέζι που παρέθεσαν οι διοργανωτές στη ταβέρνα «Οι φοίνικες» Διακρίνονται από αριστερά:  Κ. Μάρκου, Δ. Κουμουρτζής, Μ. Σιμιγδαλάς, στο κέντρο ο Κ. Σαριάνογλου, και ακολουθούν Ν. Αθανασόπουλος, Σ. Μωυσίδης, Λ. Γεωργιάδης, Σ. Σεραφείδης
Την  ταβέρνα  «Οι Φοίνικες» , που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγάλεω κοντά στην Αγία Μαρίνα, διάλεξαν οι διοργανωτές του Πανεπιστημίου    για να παιχτεί  το ….τρίτο ημίχρονο του  αγώνα μερικές ημέρες αργότερα. Εκεί  αντιπροσωπείες των ομάδων , που έπαιξαν…  μπάλα με εκπληκτικούς κρεατομεζέδες και άφθονο κρασί.

Από την  ΑΕΚ  μεταξύ άλλων  παρέστησαν  οι Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Λάμπρος Γεωργιάδης, και ο παράγοντας της ΑΕΚ και επίτιμο μέλος των παλαιμάχων της Κώστας Μάρκου.  Και από τους διοργανωτές του  Πανεπιστημίου οι  Σταύρος Μωυσίδης,  Νικήτας Αθανασόπουλος και ο εκ των χορηγών της ομάδος  και ιδιοκτήτης της ταβέρνας Κώστας Σαριάνογλου, Και όπως εύλογα καταλαβαίνει κάποιος μεταξύ κρασιού και  γευστικού παιδάκιούυ,  βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες, ειπώθηκαν και  πολλά ποδοσφαιρικά, το κέφι –όπως γίνεται πάντα στους «Φοίνικες», εκτοξεύτηκε, και  οι δύο ομάδες, ανανέωσαν το ραντεβού τους, για τη νέα χρονιά…

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τον Χρήστο

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Το «μπαμ» με Μπουρλάκου ο Διαγόρας

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης