Ούτε ένα ευρώ ο Γιώργος Σταμαδιάνος από την ΕΠΟ! Κανένας λόγος αυτοεξαίρεσης του προέδρου Εφετών από την υπόθεση της «εγκληματικής»

Θέλουν και το... αίμα τους!
Έτοιμοι να καταθέσουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και για ηθική βλάβη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην αντιπρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου για το θέμα του διορισμού του Γιώργου Σταμαδιάνου στο διαιτητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας...

Η αλήθεια, άλλωστε, δεν έχει καμία σχέση με όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» και θεωρείται βέβαιο ότι θα δικαιωθούν στην αγωγή που αναμένεται να καταθέσουν εντός των προσσεχών ημερών, η οποία θα συμπεριλάβει και όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ της προπαγάνδας που συνεχίζεται ακατάπαυστα παρά την αποχώρησή τους από τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Κι αυτό, διότι, όταν ο Γιώργος Σταμαδιάνος, γιος του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Κωνσταντίνου Σταμοδιάνου, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και πέντε μήνες τη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου κατηγορούμενοι είναι τόσο ο Γιώργος Σαρρής, όσο και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, διορίστηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για λογαρισμό της Football League (22/1/2014) έπειτα από υπόδειξη του τότε προέδρου της δεύτερης επαγγελματικής λίγκας Σπύρου Καλογιάννη, ο πατέρας του δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση γιατί αυτή βρίσκονταν ακόμα σε επίπεδο προανάκρισης.

Συν τοις άλλοις, ο Γιώργος Σταμαδιάνος, παρά τον διορισμό του, που ουσιαστικά ήταν η επικύρωση της λίστας με τους δικηγόρους που απέστειλε η Football League στην ομοσπονδία ΔΕΝ συμμετείχε σε καμία υπόθεση ως επιδιαιτητής στο διαιτητικό δικαστήριο και η ΕΠΟ ΔΕΝ του κατέβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ ως αντιμισθία!!!

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι δεν υφίσταται ουσιαστικά ο παραμικρός λόγος για τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εφετών Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή του από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και ότι το «θέμα» βγήκε στην επιφάνεια στο πλαίσιο της προπαγάνδας που συνεχίζεται ακατάπαυστα από τους ...εξυγιαντές (ο Θεός να τους κάνει...) εναντίον των πρώην εκλεγμένων παραγόντων της ΕΠΟ.

Δεν τους φτάνει, βλέπετε, η αποχώρησή τους από τα κοινά της ομοσπονδίας.

Μάλλον θέλουν και... το αίμα τους.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση, βέβαια, τους έδωσαν έναν καλό λόγο για να διεκδικήσουν μία βαρβάτη αποζημίωση για την ηθική βλάβη που τους προκάλεσε αυτή η «αποκάλυψη» της Δίκης.

Tο ίδιο συμβαίνει και με τον έγκριτο δικαστικό λειτουργό Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο, τον οποίο προσπάθησαν να εκθέσουν στον κόσμο και στους συναδέλφους του επειδή διαπίστωσε τα πολλά κενά του συνόλου της δικογραφίας για την «εγκληματική» με αποτέλεσμα να προτίθεται να την επιστρέψει στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για περαιτέρω διερεύνηση.

Ντίνος Κούλης

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Πέθανε ο Θανάσης Καλογιάννης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

Έτοιμη για τη νίκη στην Κύπρο η Εθνική - Σκίμπε: «Εναλλακτική λύση ο Λάζαρος» (video)