Η Superleague …γράφει στο χιόνι απόφαση της ΕΠΟ (επί Γκιρτζίκη) για τις αμοιβές των διαιτητών

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Στράτος (δεξιά) είχε υποσχεθεί ότι θα τους εξοφλήσει, αλλά...
Εξωφρενικές διαστάσεις παίρνουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των διαιτητών. Ενώ υπάρχουν χρωστούμενα από πέρσι, χθες η Superleague προκάλεσε γέλια στις τάξεις των ρέφερι με την ειδοποίηση ότι κατέβαλε τις αμοιβές της 6ης και της 7ης αγωνιστικής, τη στιγμή που οδεύουμε προς την 18η αγωνιστική...

Είναι απορίας άξιο γιατί η διοργανώτρια δεν εφαρμόζει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ, επί Γκιρτζίκη, σύμφωνα με την οποία οι αμοιβές και τα έξοδα μετακίνησης των ρέφερι, των βοηθών και των παρατηρητών θα πρέπει να καταβάλλονται πριν από το επόμενο παιχνίδι τους. Δηλαδή να πληρώνονται λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή των αγώνων. Είχε προηγηθεί σχετική συμφωνία του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Γιώργο Στράτο.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ακόμη και στη διαλυμένη Football League με τα χίλια τόσα προβλήματα, ακόμη και στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική οι διαιτητές πληρώνονται πριν από τα παιχνίδια τους! Αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό, όμως είναι απορίας άξιο γιατί…. εξαιρείται η μεγάλη κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ομάδες έχουν χάσει αγώνες, επειδή δεν κατέβαλαν, ή αδυνατούσαν να καταβάλουν τις προβλεπόμενες αμοιβές των διαιτητών. Ούτε στα τοπικά δεν μένουν απλήρωτοι οι ρέφερι, αφού κι εκεί προβλέπεται η εξόφλησή τους πριν από τη σέντρα.

Μα, καλά η εξομάλυνση δεν βρίσκεται στην ΕΠΟ για να εφαρμόζει τους κανονισμούς; Γιατί η ΠΔΕ… αμολάει αετό; Η διοικούσα είναι για να κάνουν δημόσιες σχέσεις ο Κουτσοκούμνης και πρώην υπάλληλοι ΠΑΕ; Ο Κουκουλάκης, μέλος της παράνομης ΚΕΔ, δεν ήταν εκ των… ηγετών του συνδικαλιστικού οργάνου των διαιτητών; Γιατί δεν ασχολείται με το πρόβλημα των συναδέλφων τους;

Οι διαιτητές δεν τολμούν να μιλήσουν λόγω της κατάστασης φόβου που έχει καθιερωθεί με ευθύνη των αρμοδίων. Όμως, έχουν λαμβάνειν από πέρσι αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τη στιγμή που το καλοκαίρι ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος είχε υποσχεθεί ότι σύντομα θα τους εξοφλήσει!!!

sfyrigmata

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!