Δικαίωση Σταμαδιάνου στο υποτιθέμενο «κωλυμα» για την υπόθεση της «εγκληματικής»

Η εισηγήτρια εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης
Απόλυτη επιβεβαίωση στην υπόθεση Σταμαδιάνου.

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ με το ντόρο που δημιούργησαν για τον υποτιθέμενο διορισμό του υιού του, Γιώργου, στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επί Σαρρή-Παπακωνσταντίνου, μπορεί να εξανάγκασαν τον πρόεδρο εφετών να θέσει υπό την κρίση του δικαστικού συμβουλίου την παραμονή του ή, όχι στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, όμως τελικά το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν... μία τρύπα στο νερό.

Όπως αποκάλυψαν, άλλωστε, πάλι τα ίδια ελεγχόμενα ΜΜΕ που «φώναζαν» για την αναγκαιότητα της αυτοεξαίρεσης του Σταμαδιάνου λόγω του διορισμού του γιού του στο διαιτητικό της ΕΠΟ την εποχή που οι σημερινοί κατηγορούμενοι Σαρρής και Παπαπακωνσταντίνου κρατούσαν τα ηνία της ομοσπονδίας, η αρμόδια εισηγήτρια εισαγγελεύς Μαρία Μαλούχου πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα αυτοεξαίρεσης.

Μετά από την έρευνα που προφανώς έκανε, διαπίστωσε αυτό ακριβώς που αναφέραμε κι εμείς στο δικό μας δημοσίευμα: Ό,τι ο διορισμός του υιου Σταμαδιάνου στην ΕΠΟ, με όλες τις παραμέτρους της, δεν αποτελεί λόγο εξαίρεσης του δικαστή από την υπόθεση που αφορά τον πρώην πρόεδρο και τον πρώην αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας.

Κι αυτό, διότι, δεν προκύπτει καμία προσωπική υποχρέωση, οικονομική ή, άλλη στους Σαρρή και Παπακωνσταντίνου εκ μέρους πατήρ και υιου Σταμαδιάνου. Το όλο θέμα, δηλαδή, αποδεικνύεται μία τεράστια επικοινωνιακή «φούσκα».

Την τελική απόφαση, βέβαια, θα την πάρει το δικαστικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Λέτσα, αν και όπως λέγεται συνήθως οι προτάσεις των εισηγητών γίνονται αποδεκτές. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο και σε αυτή την περίπτωση, ο Σταμαδιάνος θα συνεχίζει να χειρίζεται κανονικά την υπόθεση της «εγκληματικής» συντρίβοντας τα σχέδια κάποιων να τον εξωθήσουν. Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε ότι ένα ακόμη σημαντικό ρεπορτάζ της Φλόγας, σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα επιβεβαιώνεται πλήρως, ακόμα και με εισαγγελική πρόταση...

Ενδιάμεσα του δικού μας δημοσιεύματος και κατόπιν της ασφυκτικής πίεσης των ελεγχόμενων ΜΜΕ ο Σταμαδιάνος αναγκάστηκε να θέσει υπό την κρίση του  δικαστικού συμβουλίου την παραμονή του ή, όχι από την υπόθεση, αλλά απ' ότι φαίνεται κάποιοι βιάστηκαν να τον τελειώσουν πρόωρα, ίσως επειδή διακρίνουν ότι δεν θα τους δώσει το αποτέλεσμα που περιμένουν.

Κανένα κώλυμα, λοιπόν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος αυτοεξαίρεσης Σταμαδιάνου από την υπόθεση της «εγκληματικής», ο πρόεδρος εφετών θα παραμείνει εκτός απροόπτου ως επικεφαλής, αλλά κάποιοι ακόμα να ζητήσουν συγνώμη. Ούτε πρόκειται να το κανουν μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου. Θα το πουν και θα το καταπιούν, όπως έκαναν και με την εν λόγω εισήγηση της εισαγγελέως Μαλούχου.

Και θα συνεχίσουν το ...έργο τους απτόητοι και ανένδοτοι.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!