ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα μέλι γάλα στις σχέσεις του με Μαρινάκη
Ακόμα κι άν ισχύουν στο ελάχιστο τα δημοσιεύματα με υπονοούμενα για την στάση του Κόκκαλη απέναντι στον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από την ...εξυγίανση του Θωμά, ο Σωκράτης θάχει τον λόγο του. Και ό,τι κάνει, το κάνει για το συμφέρον του Ολυμπιακού. Φινίτο.

Το απέδειξε κι όταν ο ίδιος μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών ένοιωσε αδύναμος να σηκώνει άλλο το βάρος και πούλησε την ομάδα στον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επανέφερε και διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Δική του επιλογή ήταν και ο Μαρινάκης. Και αν μη τι άλλο, έπεσε διάνα. Παρέδωσε την ομάδα σε σίγουρα χέρια που της εξασφαλίζουν συνεχώς την πρωτιά. Αυτό δείχνουν, τα στοιχεία. Και στα λέω γιατί τα ξεχνάς, αν όχι, τα αμελείς, τα θέτεις σε δευτεροτρίτη μοίρα.

Δικαίως, διερωτάσαι. Ισχύει σαν θέμα ή, αποτελεί προϊόν ξεκάθαρης εντολής υπό την μορφή έκκλησης στον Σωκράτη να συμπαρασταθεί στον Μαρινάκη; Να πει κι αυτός μια κουβέντα στον παλιό του συνεργάτη Θωμά Μητρόπουλο για να κάτσει στα αβγά του με τις εκλογές της ΕΠΟ. Γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα, λες και μπορεί να ξέρεις τί λένε στις μεταξύ τους συζυτήσεις Θωμάς και Σωκράτης. Τέλος πάντων.

Αλλού είμαι το θέμα.

Κόκκαλης= Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σωκράτης να προβεί σε κινήσεις που ξέρει ότι μπορεί να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Και κρατάει πάντα ζεστή την σχέση του με τον Μαρινάκη τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τα του δήμου Πειραιά μέσω και του υιού του, Πέτρου, ο οποίος ασχολείται και συμπαρίσταται στο έργο του επίσης παλαιού συνεργάτη του Σώκρατες και σημερινό δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Μπορεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα να συμπορεύονται κατά κάποιο τρόπο με τον ΟΠΑΠ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζει και τους μετόχους του ή, κάποιον από αυτούς, όπως τον Μελισσανίδη μέσω του Θωμά, σε κάθε τους δράση. Ειδικά, μάλιστα, εάν τίθενται αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό.

Τα δεσμα ανάμεσα στον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη είναι, ήταν και θα παραμείνουν πολύ ισχυρά. Τους ενώνουν πάρα πολλά. Και κυρίως, πολλά πρόσωπα. Ανθρωποι που εκτιμούν τον Σωκράτη Κόκκαλη και θα τον έχουν σε υπόληψη, αν όχι και υποχρεωση, για όλη τους τη ζωή, αλλά σήμερα δουλεύουν για τον Μαρινάκη. Κι αν κάπου τα χαλάσουν, θα τα ξαναβρούν. Μία σύγκρουση Κόκκαλη-Μαρινάκη θα μπορούσε να διαλύσει τον Ολυμπιακό. Χειρότερα πέτρινα χρόνια θα έφερνε. Εμφύλιο.

Ούτε μία στο εκατομμύριο, όμως. Όπου υπάρχει αλληλοσεβασμός, προκύπτει συμβιβασμός. Και λύσεις. Η σχέση ανάμεσα στο τέως αφεντικό με τον νυν ηγέτη του Ολυμπιακού χαρακτηρίζονταν πάντα από αλληλοσεβασμό. Ασέβεια είναι όταν αφήνονται διάφορα υπονοούμενα στον αέρα και δημιουργούν παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας. Ιδίως όταν αναφερόμαστε σε πρόσωπα τέτοιου βεληνεκούς.

Οπότε, άκυρος ο συναγερμός. Ολα μέλι-γάλα ανάμεσα σε Κόκκαλη και Μαρινάκη. Μην ανησυχούν γι' αυτό οι ολυμπιακοί. Ούτε για την Μπεσίκτας. Εκεί θα δούμε μια άλλη ομάδα. Τα λέμε.

Ο Φυλαρούχας

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

«Άνοιγμα» στους Βαρδινογιάννηδες έκανε ο Γιαννακόπουλος