Ραντεβού με τη FIFA για τις αλλαγές εν όψει εκλογών


Διερευνητικές επαφές για τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ θα έχει η FIFA στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα, όπου θα έρθει αντιπροσωπεία της. Εχουν κληθεί πρόεδροι ενώσεων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις του για το καταστατικό με βασικό θέμα τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, το σύστημα, τον αριθμό των ψήφων κτλ, καθώς ας μην ξεχνάμε για να περάσει η όποια πρόταση χρειάζονται 136 σε σύνολο 181 ψήφων.

Με την αντιπροσωπεία της FIFA θα συναντηθούν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος και πιθανόν ένας δυο πρόεδροι ακόμη. Δεν υπάρχει καμία εκπροσώπηση τάσεων, όπως προσπαθούν να το περάσουν κάποιοι, άλλωστε δεν υπάρχει και συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η συνάντηση έχει μόνο στόχο τη συζήτηση για τις αλλαγές στο καταστατικό ενώ θα δοθεί και σε δημόσια διαβούλευση για να εκφράσουν όλοι τις απόψεις τους. Επίσης, καταδεικνύει και την αποτυχία της επιτροπής των ΕΠΣ αλλά και αυτή των εισηγήσεων που συνέταξαν στη συνάντηση που έγινε στον Βόλο.

Αναρτήθηκε από Sfyrigmata team

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Μια «Αγκαλιά» οι βετεράνοι Αναγέννησης Άρτας και ΑΕΚ (pics)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τα λαθραία τσιγάρα του Ιβάν που εντοπίστηκαν στην Κρήτη

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

John Hopkins: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη