Εκπλήξεων συνέχεια


Η συγκλονιστική, ομολογουμένως, επιστολή Τζώρτζογλου προς τις Ενώσεις βάζει πάνω στο τραπέζι, προς συζήτηση, ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα. Την πλήρη και ολοκληρωτική ανατροπή των νομικών κατακτήσεων του ανθρώπινου πολιτισμού, με κορυφαία το τεκμήριο αθωότητας, από συγκεκριμένα και γνωστά σε όλους πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, εγχώρια και εισαγόμενα.

Κορυφαίο το ζήτημα, ενστικτώδης και αληθινή η αντίδραση, θεμιτές οι διεργασίες και δύσκολη υπόθεση η υπεράσπιση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αυτής της νομικής παράνοιας με το έντονα αντιανθρώπινο περιεχόμενο.

Ως φαίνεται όμως αυτά τα άτιμα τα παραρτήματα του σχεδίου καταστατικού της ΕΠΟ κρύβουν και άλλες, εκλογικές, εκπλήξεις, που χρειάζεται ειδική γνώση για να αντιληφθεί κάποιος και σαφή αντίληψη της ποδοσφαιρικής ανθρωπογεωγραφίας για να τα αποκρυπτογραφήσει.

Συνέβη όμως και αναμένονται "εκρήξεις" ισχυρότερες ίσως από αυτές για τα κωλύματα του Παραρτήματος Α, που ήδη ξεκίνησαν.

Υ.Γ. Ένα, δύο, τρία πήγα στην κυρία...

Sfyrigmata team

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τα λαθραία τσιγάρα του Ιβάν που εντοπίστηκαν στην Κρήτη

Μια «Αγκαλιά» οι βετεράνοι Αναγέννησης Άρτας και ΑΕΚ (pics)

Ψηφίστηκε χωρίς τα κωλύματα το νέο καταστατικό της ΕΠΟ - Άγνωστο παραμένει το χρονοδιάγραμμα των εκλογών - Πιθανή νέα παράταση θητείας της ΠΔΕ

Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο!