Τέλος οι παράγοντες από την ΚΕΔ - Με απόφαση της FIFA θα είναι πενταμελής και θα στελεχώνεται μόνο από πρώην διαιτητές


Επιστροφή στο… παρελθόν, καθώς η FIFA θέλει να κόψει τη σύνδεση των ενώσεων με την ΚΕΔ ή αλλιώς τον ομφάλιο λώρο όπως τον αποκαλούν. Ετσι, με εντολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθιερώνεται νέο διοικητικό μοντέλο στη διαιτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο κανονισμό θα συμπεριληφθεί η ΚΕΔ να είναι πενταμελής, με πρόεδρο και αναπληρωτή και θα στελεχώνεται μόνο από πρώην διαιτητές και πρόεδρος δεν θα είναι παράγοντας, όπως ίσχυε μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατά τα άλλα ισχύουν αυτά που έχουμε γράψει. Η FIFA θα επιβλέπει τη διαιτησία στην Ελλάδα, τρία στελέχη της ΚΕΔ (πρόεδρος, αναπληρωτής και ένα μέλος) θα είναι από το εξωτερικό και δυο μέλη από την Ελλάδα. Οι τρεις ξένοι θα αναλάβουν τους ορισμούς της Superleague, της Football League και του Κυπέλλου (σ.σ. με την ευκαιρία αναφέρουμε ότι εξετάζεται σοβαρά να καταργηθούν οι όμιλοι) και οι δυο Ελληνες τη Γ’ Εθνική και τα πρωταθλήματα υποδομής.

Αρα, με βάση αυτά δεν υπάρχει περίπτωση η ΚΕΔ να εκλέγεται από τους διαιτητές, αφού δεν ισχύει πουθενά και η συγκεκριμένη είναι πρόταση συμφερόντων, αυτών που νομίζουν ότι έχουμε ακόμη… εξυγίανση και ονειρεύονται ότι θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο, μόνο που τους πήραν χαμπάρι.

Το νέο μοντέλο της ΚΕΔ, δηλαδή στελέχωση αμιγώς από πρώην διαιτητές, θα ισχύει και για τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων…

Sfyrigmata team


ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!