Τέλος οι παράγοντες από την ΚΕΔ - Με απόφαση της FIFA θα είναι πενταμελής και θα στελεχώνεται μόνο από πρώην διαιτητές


Επιστροφή στο… παρελθόν, καθώς η FIFA θέλει να κόψει τη σύνδεση των ενώσεων με την ΚΕΔ ή αλλιώς τον ομφάλιο λώρο όπως τον αποκαλούν. Ετσι, με εντολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθιερώνεται νέο διοικητικό μοντέλο στη διαιτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο κανονισμό θα συμπεριληφθεί η ΚΕΔ να είναι πενταμελής, με πρόεδρο και αναπληρωτή και θα στελεχώνεται μόνο από πρώην διαιτητές και πρόεδρος δεν θα είναι παράγοντας, όπως ίσχυε μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατά τα άλλα ισχύουν αυτά που έχουμε γράψει. Η FIFA θα επιβλέπει τη διαιτησία στην Ελλάδα, τρία στελέχη της ΚΕΔ (πρόεδρος, αναπληρωτής και ένα μέλος) θα είναι από το εξωτερικό και δυο μέλη από την Ελλάδα. Οι τρεις ξένοι θα αναλάβουν τους ορισμούς της Superleague, της Football League και του Κυπέλλου (σ.σ. με την ευκαιρία αναφέρουμε ότι εξετάζεται σοβαρά να καταργηθούν οι όμιλοι) και οι δυο Ελληνες τη Γ’ Εθνική και τα πρωταθλήματα υποδομής.

Αρα, με βάση αυτά δεν υπάρχει περίπτωση η ΚΕΔ να εκλέγεται από τους διαιτητές, αφού δεν ισχύει πουθενά και η συγκεκριμένη είναι πρόταση συμφερόντων, αυτών που νομίζουν ότι έχουμε ακόμη… εξυγίανση και ονειρεύονται ότι θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο, μόνο που τους πήραν χαμπάρι.

Το νέο μοντέλο της ΚΕΔ, δηλαδή στελέχωση αμιγώς από πρώην διαιτητές, θα ισχύει και για τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων…

Sfyrigmata team


ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Πήρε άλλους δύο ο Ατρόμητος Κερατσινίου