Λουκέτο στις «Ειδήσεις» βάζει ο Χατζηνικολάου

 
Λουκέτο στην εφημερίδα «Ειδήσεις» βάζει ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αρχικά αναστέλλει το καθημερινό της φύλλο. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου από το μικρόφωνο της ραδιοφωνικής του εκπομπής: «Από αύριο τέλος η καθημερινή έκδοση των Ειδήσεων, δεν αντέχουμε άλλο. Δυστυχώς η αγορά αυτή έχει εκλείψει. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά η αγορά των καθημερινών εφημερίδων δεν υπάρχει. Δυστυχώς η οικονομική κρίση την έχει οδηγήσει σε πλήρη εξαφάνιση και έτσι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο την αιμορραγία της καθημερινής έκδοσης». 
 
Η έκδοση του Σαββάτου της εφημερίδας, συνεχίζεται κανονικά, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αργήσει να σταματήσει κι αυτή.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την εφημερίδα που θα είχε αθλητικό ένθετο με την ονομασία «Φίλαθλος», αλλά τελικά βγήκε ως «pamesports» λόγω των αντιδράσεων των εργαζομένων της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας, οι οποίοι πετάχτηκαν στο δρόμο από τον Γιώργο Κουρή, συνέταιρο του Νίκου Χατζηνικολάου, μια ωραία πρωία.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τα λαθραία τσιγάρα του Ιβάν που εντοπίστηκαν στην Κρήτη

Μια «Αγκαλιά» οι βετεράνοι Αναγέννησης Άρτας και ΑΕΚ (pics)

John Hopkins: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Ψηφίστηκε χωρίς τα κωλύματα το νέο καταστατικό της ΕΠΟ - Άγνωστο παραμένει το χρονοδιάγραμμα των εκλογών - Πιθανή νέα παράταση θητείας της ΠΔΕ