Ενδεχόμενο εξαγοράς του ποσοστού των Βαρδινογιάννηδων στο MEGA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!


Κι ενώ για τον ΔΟΛ το επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να έχει ξεκάθαρο σχέδιο που αναμένεται να μπει σε εφαρμογή αμέσως μετά την 3η Ιουλίου, ημέρα που τυπικά ο οργανισμός θα αλλάξει ιδιοκτησία… Για το MEGA δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο ή πιο σωστά δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του επιχειρηματία.

Βεβαίως σε αντίθεση με τον ΔΟΛ, το MEGA στο οποίο συμμετέχει πλέον με ποσοστό 22% ο Βαγγέλης Μαρινάκης προϋποθέτει άλλους χειρισμούς, δεδομένου του πολυμετοχικού του σχήματος… με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να είναι πιο αργές.

Ακριβώς λοιπόν επειδή υπάρχουν πολλοί «καπεταναίοι» στο σχήμα και επιβάλλονται συνεννοήσεις, συγκλίσεις και υποχωρήσεις… κάτι που δεν πολύ ταιριάζει στο προφίλ του προέδρου του Ολυμπιακού, όπως ισχυρίζονται πρόσωπα που τον γνωρίζουν… δεν αποκλείεται σύμφωνα με ορισμένες πηγές πληροφόρησης ο επιχειρηματίας να επιδιώξει την εξαγορά του ποσοστού της πλευράς Βαρδινογιάννη ώστε να καταστεί το απόλυτο αφεντικό στο κανάλι!

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαγοράσει το 35% που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, αυτόματα γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού θα ελέγχει πάνω από το 55% του MEGA.

enimerosi24

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη

Κομπλέ η Εθνική εν όψει Βοσνίας - Βράβευση Τοροσίδη από ΟΠΑΠ για τις 90 συμμετοχές του (vids)

Αναχωρεί για Ζένιτσα η Εθνική (video)

«Ξύδι» σε Μπαζντάρεβιτς...