Μονόδρομος η απόρριψη, αλλά...


***Η πρόταση της SuperLeague, περί υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν, υπήρξε ομόφωνη, άρα την ψήφισε και ο Ηρακλής.

Κατανοητή, έστω και ως πράξη ακραίας απόγνωσης, η απόπειρα φίλων του Ηρακλή να τροποποιήσουν, μέσω διαφόρων παρεμβάσεων επί του πολιτικού, τα κανονιστικά δεδομένα και να πετύχουν την παραμονή της ομάδας του στη Super League στην περίπτωση απόρριψης της προσφυγής της στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου. Αυτά είναι ρόλοι που έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σχετική επιτυχία.

 Εννοείται, πως στη διαδικασία αυτή δεν έχουν ( ή δεν πρέπει να έχουν) καμία αξία γραφικές ανακοινώσεις άσχετων που εκπροσωπούν πολιτικά κόμματα ή αυτοδιοικητικούς φορείς και έχουν "τη συμπαράσταση" σε πρώτη ζήτηση εύκαιρη. Πρόκειται για αστείες περιπτώσεις πολιτικάντηδων της κακιάς ώρας που "συμπαρίστανται" στους πάντες της εκλογικής τους περιφέρειας, επειδή η "συμπαράσταση" δεν φορολογείται.

Στο κανονιστικό πεδίο, εκεί όπου όλα (θα πρέπει να) κρίνονται, ο Ηρακλής δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Για να το πούμε αλλιώς οποιαδήποτε άλλη, πλην της απορριπτικής, απόφαση του ανώτερου ποδοσφαιρικού οργάνου της ΕΠΟ θα συνιστά ευθεία παράβαση της κανονιστικής ορθότητας και της παγιωμένης στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο διαδικασίας, με την οποία εγκρίνεται κάθε χρόνο το σκέλος των ποινών για τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα δεδομένα είναι όλα ανεξαιρέτως εναντίον του Ηρακλή με τρόπο καθαρό και αδιαμφισβήτητο, σε σημείο που να απορεί κανείς για την απόπειρα της ομάδας ( ή όσων έχουν απομείνει από αυτήν) να προσφύγουν "για να δικαιωθούν (;)" στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου για μια υπόθεση που είναι καταφανώς εναντίον του.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη

Κομπλέ η Εθνική εν όψει Βοσνίας - Βράβευση Τοροσίδη από ΟΠΑΠ για τις 90 συμμετοχές του (vids)

Αναχωρεί για Ζένιτσα η Εθνική (video)

«Ξύδι» σε Μπαζντάρεβιτς...