Ωρα μηδέν για τα τηλεοπτικά της Λίγκας, άρνηση "μπετόν" από τις ομάδες


Το συμβούλιο της Λίγκας την προσεχή Τετάρτη μπορεί να σηματοδοτήσει την οριστική αλλαγή του τοπίου στα τηλεοπτικά πράγματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Ο,τι οι 16 εταίροι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν στην προσφορά της Nova η οποία προβλέπει "γενναίο" ψαλίδι στα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία των ΠΑΕ.

Προς το παρόν, και προφανώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την Τετάρτη, καμία ΠΑΕ δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη. Ισα-ίσα υπάρχουν και αυτές που εισηγούνται τη ρήξη με το συνδρομητικό κανάλι και την αναζήτηση άλλων ενδιαφερόμενων.

Είναι σαφές ότι στο τραπέζι θα πέσουν διάφορες προτάσεις για την επόμενη ημέρα στο τηλεοπτικό τοπίο. Μία από αυτές αναφέρει ότι το πακέτο μπορεί πλέον να μοιραστεί μεταξύ της Nova και άλλου καναλιού που θα αναλάβει να φερις εις πέρασε ένα ποσοστό από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της σεζόν.

Αλλοι, πιο...θερμόαιμοι εισηγούνται το "σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης εξέλιξη πάντως που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τους "μικρούς" οι οποίοι χωρίς την ασφάλεια της σύμπραξης με τους μεγάλους δεν μπορούν να προσμένουν σε καλό αποτέλεσμα αν διαπραγματευτούν μόνοι τους.

contra

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Μια «Αγκαλιά» οι βετεράνοι Αναγέννησης Άρτας και ΑΕΚ (pics)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τα λαθραία τσιγάρα του Ιβάν που εντοπίστηκαν στην Κρήτη

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

John Hopkins: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη