Πήρε πίσω τους βαθμούς αλλά πέφτει ο Ηρακλής


Δικαιώθηκε ο Ηρακλής στην υπόθεση Πορτουλίδη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά είναι δύσκολο έως απίθανο να γλιτώσει τον υποβιβασμό, αφού έχει παραιτηθεί από την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότητης μετά την πρωτόδικη απόρριψη και πλέον θα προσφύγει πάλι στο διαιτητικό ελπίζοντας να πάρει και την άδεια και να παραμείνει στην Superleague.

Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, εφόσον το διαιτητικό δώσει την άδεια στον Ηρακλή, η ΕΠΟ θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο νέας καμπάνας από την UEFA, όπως έγινε και πέρυσι με τον Πανιώνιο, με την λανθασμένη αδειοδότησή του. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθεί, όσο άσχημο κι αν ακούγεται στους φίλους του Ηρακλή.

Αναλυτικά η απόφαση του διαιτητικού για την υπόθεση Πορτουλίδη:


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Deaflympics 2017: Χρυσό μετάλλιο μέσα στην Σαμψούντα η εθνική γυναικών! 4η θέση για τους άνδρες (vids)

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του Μιλίνκοβιτς - Το παιδί δεν πνίγηκε

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Σεξ στο νερό: Ποιους κινδύνους εγκυμονεί