Πήρε πίσω τους βαθμούς αλλά πέφτει ο Ηρακλής


Δικαιώθηκε ο Ηρακλής στην υπόθεση Πορτουλίδη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά είναι δύσκολο έως απίθανο να γλιτώσει τον υποβιβασμό, αφού έχει παραιτηθεί από την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότητης μετά την πρωτόδικη απόρριψη και πλέον θα προσφύγει πάλι στο διαιτητικό ελπίζοντας να πάρει και την άδεια και να παραμείνει στην Superleague.

Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, εφόσον το διαιτητικό δώσει την άδεια στον Ηρακλή, η ΕΠΟ θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο νέας καμπάνας από την UEFA, όπως έγινε και πέρυσι με τον Πανιώνιο, με την λανθασμένη αδειοδότησή του. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθεί, όσο άσχημο κι αν ακούγεται στους φίλους του Ηρακλή.

Αναλυτικά η απόφαση του διαιτητικού για την υπόθεση Πορτουλίδη:


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Μια «Αγκαλιά» οι βετεράνοι Αναγέννησης Άρτας και ΑΕΚ (pics)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τα λαθραία τσιγάρα του Ιβάν που εντοπίστηκαν στην Κρήτη

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

John Hopkins: Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη