Στηρίζει τον Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης


Την πεποίθησή της ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή, εξέφρασε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω δελτίου Τύπου.

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος, για απόκρυψη του ποσού των 14,7 εκατομμυρίων ευρώ από το 2011 μέχρι και το 2014.

Η «βασίλισσα» με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή της ότι έχει πράξει σύμφωνα με τον νόμο, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η αθωότητά του θα αποδειχτεί.

Αναλυτικά:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει πράξει σύμφωνα με το νόμο για την εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων.
Από την άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ιούλιο του 2009, έχει δείξει την ξεκάθαρη πρόθεσή του να εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο παίκτης μας θα αποδείξει την αθωότητα του και ελπίζει ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα για να «κλείσει» το συντομότερο δυνατό η υπόθεση».

CTVIEW

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Διακοπές στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στεφάν Τζίλλι: «Κακή στιγμή, ζητώ συγγνώμη απο Ελλάδα και Γιαννιώτα» (video)

Έφοδος στα γραφεία του Μαρινάκη

Κομπλέ η Εθνική εν όψει Βοσνίας - Βράβευση Τοροσίδη από ΟΠΑΠ για τις 90 συμμετοχές του (vids)

Αναχωρεί για Ζένιτσα η Εθνική (video)

«Ξύδι» σε Μπαζντάρεβιτς...