Ακαδημίες Ολυμπιακού και στο Λονδίνο!


Τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στο Λονδίνο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης και αξιοποίησης των Τμημάτων Υποδομής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός τηρώντας πιστά τις αρχές του για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των Τμημάτων Υποδομής σ’ όλη την Ελλάδα και στον πλανήτη καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό του το Λονδίνο, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας μας.

Μετά από τις δυο Σχολές του στις ΗΠΑ, τις πέντε Σχολές του στην Κύπρο ο Ολυμπιακός αποκτά Σχολή και στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θ’ αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επικεφαλής της Σχολής μας στο Λονδίνο θα είναι οι κ.κ. Αναστάσιος Λαμπριανός και Νίκος Σπίνος.
Κατά την διάρκεια των συζητήσεων και της υπογραφής του συμβολαίου για την δημιουργία της Σχολής ο κ. Λαμπριανός είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να γνωρίσει εκτός από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο, τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κυριάκο Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και τον επικεφαλής scouting της Ακαδημίας κ. Γιώργο Αμανατίδη.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Καραταϊδης μιλώντας για το νέο μέλος στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αλλά τον ξέρουν σ’ όλο τον πλανήτη. Μετά από τις Σχολές μας στις ΗΠΑ και στην Κύπρο και το Λονδίνο είναι πλέον στην οικογένεια μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε δίπλα στους νέους συνεργάτες μας για να σηκώσουν ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο».

Ο κ. Αναστάσιος Λαμπριανός εξηγώντας τους λόγους της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για την δημιουργία Σχολής στο Λονδίνο δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός για εμάς είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής.
Μεγαλώσαμε με τον Ολυμπιακό και πάντα μας κάνει υπερήφανους. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό γιατί είναι η ομάδα με την καλύτερη οργάνωση και σε θέματα υποδομής και αυτό το δείχνει η σπουδαία ανάπτυξη του Δικτύου Σχολών του αλλά και οι επιτυχίες της Ακαδημίας του.
Το Λονδίνο είναι μια πόλη με έντονο το ελληνοκυπριακό στοιχείο, πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.Στόχος και αυτοσκοπός μας είναι οι διάπλατα ανοιχτές πόρτες σε όλα τα παιδιά του Λονδίνου, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, κοινωνικής κατάταξης και χώρα προέλευσης. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά. Σας περιμένουμε στη Σχολή μας στο Λονδίνο».

Τα στοιχεία της Σχολής

Υπεύθυνοι Σχολής

Αναστάσιος Λαμπριανός
Νίκος Σπίνος

Γήπεδο

The Archer Academy
Stanley Road Campus
Eagans Close
London N2 8GA
http://www.schoolsplus.co.uk/archeracademy

Στοιχεία επικοινωνίας
Facebook: Olympiacos Soccer School London
Tηλέφωνο: +44 7397 790472/ 07397 790472
email:info@olympiacoslondon.co.uk

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!