Εθελοντική αιμοδοσία ΟΠΑΠ (video)


Σε μια πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά προχώρησε ο ΟΠΑΠ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. 

Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση σε μονάδες αίματος που υπάρχει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», εφέτος το καλοκαίρι, πραγματοποίησε στα γραφεία της εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι και  πράκτορες του ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό των παιδιών

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Παίδων, Εμμανουήλ Παπασάββας, αναγνώρισε τη σημαντική υποστήριξη του ΟΠΑΠ στα παιδιά με πολύπλευρες δράσεις: «Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για την προσφορά αίματος, όπως είναι οι καλοκαιρινοί μήνες, ο ΟΠΑΠ ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την πολύπλευρη όσο και σταθερή υποστήριξη και αρωγή του στις ανάγκες των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».

Από την πλευρά της, η Επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Γεωργία Λασανιάνου, επισήμανε ότι τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας και σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ έχει ενεργοποιήσει όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας καθώς και το δίκτυο πρακτορείων του με στόχο να προσφέρει αίμα για τα παιδιατρικά νοσοκομεία και να καλύψει την αυξημένη ζήτηση».

Ο ΟΠΑΠ έχει ενημερώσει όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του πανελλαδικά ότι μπορούν να δώσουν αίμα, σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, αναφέροντας ότι προσφέρουν εκ μέρους του ΟΠΑΠ, για την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)