Η FIFA, οι εκλογές και ο νέος σωστός δρόμος


***Ολο το παρασκήνιο για τις επόμενες κινήσεις στην Ομοσπονδία και το… κλίμα στην Ελβετία

Πότε θα διεξαχθούν οι πολυαναμενόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας, εκλεγμένης και νόμιμης διοίκησης στην ΕΠΟ; Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος  (γενική αντικειμενική)... θα διεξαχθούν κάποτε, ίσως πιο νωρίς, ίσως πιο αργά, ίσως αργότερα.

Πάντως κάποια στιγμή θα διεξαχθούν από την ώρα που ο βασικός νταραβεριτζής αποφάσισε πως η διεξαγωγή των εκλογών είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλει από το κεφάλι του το "ελληνικό ζήτημα" (είναι κάτι σαν το ... ανατολικό ζήτημα) και να βγει ο ίδιος από την εξαιρετικά αρνητική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις διακριτικές μεν, επίμονες δε φιλικές παραινέσεις, που του απηύθυναν άνθρωποι που είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να θεωρούνται συνομιλητές του "να δούμε το θέμα ψύχραιμα, να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός και αφού η FIFA διορίσει μια νέα, κανονική και ποδοσφαιρική ΠΔΕ να επανεξετάσουμε τα δεδομένα, ώστε να οδηγηθεί η ΕΠΟ σε εκλογές με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς συνεργασίας, συνεννόησης και προγραμματικών συμφωνιών", απάντησε ξερά και πολύ ...ελβετικά. "Όχι. Οι εκλογές θα γίνουν, η διοίκηση θα αναδειχθεί και το τι θα κάνουν η FIFA και η UEFA είναι δικό τους θέμα. Να ξέρετε πάντως ότι έχουν γίνει πολύ σοφότερες μετά από όσα κωμικά συνέβησαν με την προηγούμενη διορισμένη κατάσταση και τον τοποτηρητή που είχε επιλεγεί".

Πως θα αποτυπωθεί στην πράξη η σοφία αυτή, την οποία απέκτησαν από την πρωτοφανή σφαλιάρα που έφαγαν FIFA και UEFA να μαθαίνουν από τον τύπο τα έργα και τις ημέρες του Κύπριου και να ζουν τα αντίστοιχα των κυβερνητικών και επιχειρηματικών υπαλλήλων της σημερινής ΠΔΕ στο συγκλονιστικό Μπερνα-Μπέου, είναι δικό τους έργο και δύσκολα μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί στις λεπτομέρειες του.

Λογικά υποθέτοντας κανείς μπορεί να περιγράψει, ως βασικές αποφάσεις και ενέργειες, τα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Πήρε άλλους δύο ο Ατρόμητος Κερατσινίου

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...