Η λαίλαπα, η FIFA και ο εντιμότατος κύριος καθηγητής

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε τίποτε να φοβηθεί αν είχε αφεθεί ελεύθερο να προχωρήσει στην διεξαγωγή των εκλογών, να αναδείξει νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία και να πορευτεί στο δρόμο του

«Έχετε αίσθηση τι λαίλαπα θα ενέσκηπτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν μεσολαβούσαμε εμείς;», αναρωτιέται ο εντιμότατος κύριος καθηγητής ( Γιάννης Δρόσος) υπονοώντας την απάντηση (Grexit με εντολή FIFA και καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και συλλαμβανόμενος, για μια ακόμη φορά εκτός πραγματικότητας.

Τι επιχειρεί επιμελώς να αποκρύψει ο κ. Δρόσος; Ότι η λαίλαπα, στην οποία αναφέρεται, όντως θα ενέσκηπτε, αλλά με αποκλειστικό στόχο την αγαπημένη του κυβέρνηση, η οποία μέσα από συνεχείς και ακραίου περιεχομένου παρεμβάσεις στην Ρήτρα Ανεξαρτησίας της ΕΠΟ είχε οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα τάρταρα. Ήταν η περίοδος που ο αρμόδιος υπουργός "διόριζε' διαιτητή και βοηθούς στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου για να διασφαλίσει τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας.

Για "κυβερνητικές παρεμβάσεις στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας" μιλάει το έγγραφο της FIFA στις 14 Οκτωβρίου 2016, με βάση το οποίο διορίστηκε Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Καμία αναφορά δεν περιέχει σε ευθύνες της ΕΠΟ και της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης. Κυβερνητικές ευθύνες που θα είχαν νωρίτερα και αποτελεσματικότερα  αντιμετωπιστεί αν δεν εξελίσσονταν έξω και πέρα από την νόμιμη διοίκηση παράνομες και παράτυπες υπόγειες διεργασίες, όπως έχουν καταγραφεί σε διάφορα ρεπορτάζ, σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Κύπριο Καλοχαιρέτα (κατά κόσμον Κωστάκη Κουτσοκούμνη) και τους συνομιλητές του από κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς κύκλους.

Η λαίλαπα, που υπονοεί ο εντιμότατος κύριος καθηγητής, ήταν δεδομένη για την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό, τους επιχειρηματίες -συνομιλητές και τις δυνάμεις εκείνες από το χώρο των Ενώσεων που αγωνίστηκαν σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα να ακυρώσουν, με την πολύτιμη συνδρομή της ίδιας της UEFA. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε τίποτε να φοβηθεί αν είχε αφεθεί ελεύθερο να προχωρήσει στην διεξαγωγή των εκλογών, να αναδείξει νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία και να πορευτεί στο δρόμο του.

Αυτό, ακριβώς, δεν ήθελαν όσοι εκείνη την περίοδο δεν ήθελαν να ρισκάρουν μια εκλογική διαδικασία που θα είχε ένα οριακό, ίσως, αποτέλεσμα, αρνητικό για τους ίδιους και τους αφανείς και γνωστούς σε όλη την Ελλάδα χρηματοδότες τους; Όποιος επένδυε στην μετάθεση των εκλογών για να δώσει στο μέλλον τη μάχη από καλύτερους όρους για τον ίδιο και την παρέα του θα είχε όντως πρόβλημα.

Σε μια περίοδο που ο εντιμότατος κύριος καθηγητής αγνοούσε τα πάντα για το ποδόσφαιρο επιχειρεί να πείσει πως ήταν η λύση που επέλεξε η FIFA για να αποφευχθεί η επερχόμενη λαίλαπα...

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Sfyrigmata team

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Πήρε άλλους δύο ο Ατρόμητος Κερατσινίου