Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Μαρινάκη


Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας (τμήμα εκουσίας διαδικασίας) συζητήθηκε τη Δευτέρα η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη,  με βάση το αποτέλεσμα της διαδικασίας του πλειστηριασμού, από την οποία ανακηρύχθηκε ως υπερθεματιστής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δικαστήριο άσκησαν παρέμβαση οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων ( ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Αίτημά τους ήταν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι  ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

Στη διάρκεια της δίκης άσκησε ξεχωριστή παρέμβαση η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση Ανδρέας Αγγελίδης αναφερόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Ελενα Πεδιαδίτη, επισήμανε ότι «επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

Η δικαστική λειτουργός αφού άκουσε τους πληρεξούσιους δικηγόρους όλων των διαδίκων επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της για τον ΔΟΛ.

tanea

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!