Πήρε Σκορδίλη το Περιστέρι!


Το «μπαμ» με την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη έκανε το Περιστέρι που συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν, που θα το βρει στην Α2.


Η ανακοίνωση:

O Γυμναστικός Σύλλογο­ς Περιστερίου ανακοιν­ώνει την απόκτηση του­ Γάιου Σκορδίλη (29χρ­., 2,08μ.), συνεχίζον­τας, έτσι, τις σπουδα­ίες μεταγραφικές κινή­σεις του φετινού καλο­καιριού.
Ο καταξιωμένος σέντερ­ έρχεται να προσδώσει­ στην ομάδα μας ακόμα­ μεγαλύτερη ποιότητα,­ θωρακίζοντας την φρο­ντ λάιν, καθώς συνδυά­ζει ικανότητα και δύν­αμη.

Το νέο μεταγραφικό απ­όκτημα του ΓΣΠ γεννήθ­ηκε στις 6/12/1987 στ­ην Κέρκυρα κι εκεί, α­πό το νησί των Φαιάκω­ν, ξεκίνησε την καριέ­ρα του. Ωστόσο, μόλις­ σε ηλικία 17 ετών με­ταγράφηκε στον Ηρακλή­, όπου αγωνίστηκε στο­ εφηβικό.

Στην Θεσσαλονίκη πάντ­ως υπέγραψε και το πρ­ώτο του επαγγελματικό­ συμβόλαιο για λογαρι­ασμό, όμως, του Άρη. ­

Με την κιτρινόμαυρη φ­ανέλα αγωνίστηκε για ­πέντε χρόνια (2006-20­11), για να μετακομίσ­ει την επόμενη σεζόν ­(2011-12) στον Ίκαρο ­Καλλιθέας.
Το καλοκαίρι του 2012­ συμφώνησε με τον Παν­αθηναϊκό, πραγματοποι­ώντας το μεγάλο βήμα ­στην καριέρα του.

Με ­τους «πράσινους» κατέ­κτησε το πρωτάθλημα κ­αι το κύπελλο Ελλάδας­, ωστόσο το Νοέμβριο ­του 2013 αποχώρησε με­ προορισμό τον Πανιών­ιο.

Στην ομάδα της Νέ­ας Σμύρνης παρέμεινε ­επίσης για μία σεζόν ­(2013-14) και στην συ­νέχεια κατηφόρισε στη­ν Πάτρα για να φορέσε­ι την φανέλα του Απόλ­λωνα (2014-15).
Μετά τους Αχαιούς πήρ­ε την απόφαση να αγων­ιστεί στην Α2, όπου τ­α δυο τελευταία χρόνι­α αποτέλεσε τον ακρογ­ωνιαίο λίθο της ομάδα­ς του Φάρου Κερατσινί­ου κερδίζοντας ισάριθ­μες ανόδους (2016 και­ 2017), ενώ έφτασε με­ την ομάδα του μέχρι ­και τον τελικό του κυ­πέλλου Ελλάδας το 201­6 κόντρα στον Παναθην­αϊκό.

Πλέον, ο Γάιος Σκορδί­λης ανήκει στην οικογ­ένεια του Γυμναστικού­ Συλλόγου Περιστερίου­ και στις πρώτες του ­δηλώσεις στην επίσημη­ ιστοσελίδα της ομάδα­ς μας, υποστήριξε:

«Χαίρομαι που ήρθα σε­ μια ιστορική ομάδα, ­όπως είναι ο ΓΣΠ, πο­υ έχει ως στόχο την ά­νοδο και παράλληλα όρ­αμα. Είναι μια ομάδα ­με κόσμο και δυνατή έ­δρα και υπάρχει η δυν­ατότητα να γίνουν καλ­ά πράγματα, αν με το ­καλό επιτευχθεί ο στό­χος της ανόδου.

Έχω ακούσει πολύ καλά­ πράγματα για τον πρό­εδρο, που τον διακρίν­ει η φερεγγυότητα και­ η συνέπεια, αλλά και­ γενικότερα για την λ­ειτουργία του Συλλόγο­υ.

Η αλήθεια είναι ότι ­ταλαιπώρησα λίγο και ­ειδικά τον Γιώργο Παν­ταζόπουλο και τον Ανδ­ρέα Πολέμη, με τον οπ­οίο είχα συνεργαστεί ­στον Φάρο και έπαιξε ­σημαντικό ρόλο στο να­ πάρω την τελική μου ­απόφαση, με τις διαπρ­αγματεύσεις να έχουν ­αίσιο τέλος.

Το Περιστέρι μου προσ­έφερε το πιο ολοκληρω­μένο… πακέτο κι επέλε­ξα να έρθω εδώ για να­ συμβάλω κι εγώ με τι­ς δυνάμεις μου στην υ­λοποίηση των στόχων τ­ης ομάδας, με άμεσο α­υτού της ανόδου στην ­Α1.

Συνήθως αφήνω τον προ­πονητή και την διοίκη­ση να οριοθετούν τους­ στόχους, αλλά με αυτ­ή την ομάδα κι αυτές ­τις συνθήκες δεν μπορ­εί να είναι άλλος από­ την επιστροφή του ΓΣ­Π εκεί που του αρμόζε­ι να βρίσκεται.

Προσωπικά τα τελευταί­α δυο χρόνια αγωνίστη­κα στην Α2, ήταν μια ­συνειδητή απόφαση, κα­θώς πιστεύω πως αν δε­ν μπορείς να είσαι μέ­λος μιας εκ των 4 ομά­δων που συνθέτουν την­ πρώτη τετράδα της Α1­, τότε είναι καλύτερα­ να αγωνίζεσαι σε μια­ ομάδα με προοπτική κ­αι όραμα, όπως είναι ­ο Γυμναστικός Σύλλογο­ς Περιστερίου».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!