Συναδινός: «Όχι απλά είναι ανυπόστατα, αλλά κινούνται στο πλαίσιο αντιπολιτευτικού ψεύδους»Απάντηση διάψευσης στα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου που θέλουν τις αποστολές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας να ματαιώνονται έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, χατρακτηρίζοντάς τα όχι απλά ανυπόστατα, αλλά ότι κινούνται στο πλαίσιο αντιπολιτευτικού ψεύδους.

Αναλυτικά η δήλωση του γενικού γραμματέα αθλητισμού:

Πρόσφατα δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν χρηματοδοτεί την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με συνέπεια να ματαιώνονται αποστολές, όχι απλώς είναι ανυπόστατα αλλά κινούνται στο πλαίσιο του αντιπολιτευτικού ψεύδους.

Τα οικονομικά δεδομένα αποδίδουν την πραγματικότητα κι έχουν ως εξής:

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για το 2016 είχε τακτική επιχορήγηση 910.000,00 ευρώ. Για το έτος 2017 έχει 1.000.000,00 ευρώ, δηλαδή ΑΥΞΗΣΗ κατά 90.000,00 ευρώ.

Η απόφαση καταβολής της 2ης δόσης του 2016 (λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων) που αντιστοιχούσε σε 273.000,00 ευρώ έγινε στις 4/7/2016, ενώ η 2η δόση του 2017, που αντιστοιχεί σε 300.000,00 ευρώ (αυξημένη κατά 27.000 ευρώ) έχει υπογράφει στις 18/7/2017.

Η διασπορά ψευδών δεν αγγίζει την αθλητική ηγεσία. Προφανώς πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογούνται στο πλαίσιο της διαφάνειας, της νομιμότητας και της αντικειμενικής  αξιολόγησης στον ελληνικό αθλητισμό.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!