Θα πιάσει δουλειά το ΣτΕ


Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ εντός δέκα, από την προκήρυξη τους, ημερών, με τη σύμφωνη γνώμη κυβέρνησης, FIFA, UEFA, εξυγίανσης, είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος για να αναλάβει εκ νέου δράση ... το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Η, ακριβώς, αντίθετη διαδικασία, δηλαδή η κανονική προκήρυξη και ο εύλογος χρόνος του ενός μήνα που μεσολαβεί ανάμεσα στην προκήρυξη και στην διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης (με όλες τις αναγκαίες ενδιάμεσα προσαρμογές) είναι, όντως, τήρηση του γράμματος και του πνεύματος του καταστατικού...

Αφήστε, που υπάρχει και τεράστιο θέμα παραβίασης καταστατικών διατάξεων, βεβαίως-βεβαίως, με το γεγονός πως τροποποιήσεις καταστατικού εμφανίστηκαν από το πουθενά στην διάρκεια διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και είναι, εκ προοιμίου, παράνομη και αντί-καταστατική η κατάθεση και ψήφισή τους.

Ότι αυτές ήταν δήθεν οι εντολές της FIFA έχει άμεση και καταλυτική σχέση με την ουσία (δηλαδή την ψήφιση) και όχι με την διαδικασία ( δηλαδή την κατάθεση και την έγκαιρη ενημέρωση των μελών της Συνέλευσης).

Ωραίες εξελίξεις...

Sfyrigmata team

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ετοιμάζει το «μπαμ» με Λεωνίδα Παπαγεωργίου και Βασίλη Βίλα ο Αίας Σαλαμίνας (pics-videos)

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...

Πήρε άλλους δύο ο Ατρόμητος Κερατσινίου