Το εξώδικο 11 διαιτητών στην ΕΟΚ για τα χρωστούμενα


Διαβάστε το εξώδικο που κοινοποίησαν στην ΕΟΚ 11 διαιτητές, οι οποίοι ετοιμάζονται να προσφύγουν απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους....

Το εξώδικο:

«Κύριοι, άπαντες οι ανωτέρω αναφερόμενοι εξωδίκως προσκαλούντες, σας αποστείλαμε αιτήσεις με τις οποίες αιτούμασταν να μας χορηγήσετε βεβαίωση οφειλομένων αποδοχών μας – αποζημιώσεων, οι οποίες αφορούσαν τους αγώνες στους οποίους έχουμε διαιτητεύσει, ήτοι τόσο αποζημιώσεις αγώνων, όσο και ημεραργίες και χιλιομετρικές αποζημιώσεις, όπως επίσης και το σύνολο των αγώνων στους οποίους έχουμε διαιτητεύσει, ο καθένας από εμάς.

Δυστυχώς, επί των αιτήσεών μας αυτών, τις οποίες σημειωτέον ότι τις αποστείλαμε με fax στα κεντρικά γραφεία της ΕΟΚ, μέσω του γραφείου της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (οδός Λυδίας, αρ. 1 και Παπαναστασίου) στις 5/5/2017, 25/5/2017, 16/6/2017 και 26/6/2017, ουδεμία απάντηση λάβαμε.
Τη στάση σας αυτή, να μην μας απαντάτε σε ένα απλό αίτημά μας, για χορήγηση μιας βεβαίωσης οφειλομένων χρημάτων, τη θεωρούμε αδικαιολόγητη και παράλογη και δια τον λόγο τούτο διαμαρτυρόμαστε εντονότατα.

Ως εκ τούτου, δια της παρούσης εξωδίκου προσκλήσεως, μετά διαμαρτυρίας, σας καλούμε όπως εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, από της νομίμου κοινοποιήσεως της παρούσης, μας αποστείλετε εξώδικη απάντηση για τον καθένα εξ ημών των εξωδίκων προσκαλούντων, με την οποία να μας γνωρίζετε εγγράφως σχετικά με τα οφειλόμενα χρήματα, που έχουμε λαμβάνειν από την ΕΟΚ.
Σε διαφορετική περίπτωση, παρερχομένης απράκτου της νομίμου προθεσμίας, θα υποχρεωθούμε να προσφύγουμε στα αρμόδια Δικαστήρια, προς προστασία των νομίμων δικαιωμάτων μας».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Πέθανε ο Θανάσης Καλογιάννης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

Έτοιμη για τη νίκη στην Κύπρο η Εθνική - Σκίμπε: «Εναλλακτική λύση ο Λάζαρος» (video)