Πίνακες με το… ένστικτο (Τριτσώνης-Κουκουλάκης)

Από τη μια πλευρά ο Περέιρα διαβεβαίωσε ότι η ελληνική διαιτησία θα πάει καλά, όμως από την άλλη επιβεβαίωσε ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα έχουν λόγο στους πίνακες των διαιτητών, βοηθών και των παρατηρητών που θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη!

Με άλλα λόγια ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δημιούργησε… ενστάσεις με το καλημέρα, αφού αφενός ο ίδιος δεν γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές, αφετέρου θα συνεργαστεί με αυτούς που τα έκαναν μπάχαλο στην διαιτησία, που είναι γνωστή η… φιλοσοφία τους στους ορισμούς, όπου κατά σύμπτωση απέκλεισαν και στοχοποίησαν διαιτητές που βρίσκονταν σε «μαύρες λίστες» συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Ο Περέιρα θα βγάλει πίνακες με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη που όλη η πιάτσα βοούσε ότι είχαν βγάλει πίνακες, όπως καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκη Καρρά στη ΓΣ της ΕΠΟ. Ο Περέιρα θα βγάλει πίνακες με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη που η πολιτική τους στη διαιτησία, όπου τα έκαναν μπάχαλο, είναι η αιτία που  η FIFA αποφάσισε την τοποθέτηση ξένου αρχιδιαιτητή, δηλαδή της… αρχοντιάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Deaflympics 2017: Χρυσό μετάλλιο μέσα στην Σαμψούντα η εθνική γυναικών! 4η θέση για τους άνδρες (vids)

Deafympics 2017: Στον τελικό η εθνική μπάσκετ γυναικών! Για το χάλκινο οι άνδρες που αδικήθηκαν...

Οργή για τον αγώνα του Φελπς με τον καρχαρία – Νίκησε ο «καρχαρίας» αλλά καταγγέλλουν απάτη (video)

Η αιτία θανάτου του 13χρονου γιού του Μιλίνκοβιτς - Το παιδί δεν πνίγηκε

Συμφωνία Αλαφούζου και Μαρινάκη για το MEGA με «προξενητή» τον Β.Βαρδινογιάννη!

Σεξ στο νερό: Ποιους κινδύνους εγκυμονεί