ΕΠΣ Πειραιά: Στηρίζει Καλαντζή και προτείνει Μπρατσόλη


Την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή στις εκλογές της ΕΠΟ έλαβε η ΕΠΣ Πειραιά, που φυσικά ελέγχεται από τον Ολυμπιακό. Υποψήφιος για τακτικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ στο «ψηφοδέλτιο» Καλαντζη θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ και νυν αντιπρόεδρος του ΔΣ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, που ήταν ο αντίπαλος του νυν προέδρου Γιώργου Ανατολάκη στις εκλογές της ένωσης.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΠ αποφάσισε επίσης να προτείνει για αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ το μέλος της Γιάννη Ποντίκη και τον Αντιπρόεδρό της Κωνσταντίνο Χολέβα ως Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Αυτός που θα ψηφίσει τις εκλογές θα είναι ο πρόεδρος Γιώργος Ανατολάκης, ενω ο αναπληρωματικός του ορίστηκε ο Γιάννης Σπάθας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά:

«H Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μετά  την συνεδρίαση της  στις 3.8.2017, ομόφωνα αποφάσισε ενόψει των εκλογών της Ε.Π.Ο.  στις 18.8.2017 για την εκλογή νέας Ε.Ε. να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Γεώργιου Καλαντζή ως Προέδρου της ΕΠΟ και παράλληλα να  προτείνει και να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του  πρώην Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Στέλιου Μπρατσόλη για Τακτικό Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, όπως επίσης την υποψηφιότητα του μέλους της κ. Γιάννη Ποντίκη  ως Αναπληρωματικού Μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.  αλλά και του Α΄ Αντιπροέδρου της κ. Κων/νου Χολέβα  ως Τακτικού Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο..

Επίσης μετά την τροποποίηση του  Καταστατικού της Ε.Π.Ο. , Τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην Γ.Σ. της 18.8.2017  θα είναι ο  Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Γεώργιος Ανατολάκης και Αναπληρωματικός  εκπρόσωπος ο Γεν. Γραμματέας  κ. Γιάννης Σπάθας».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Πέθανε ο Θανάσης Καλογιάννης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

Έτοιμη για τη νίκη στην Κύπρο η Εθνική - Σκίμπε: «Εναλλακτική λύση ο Λάζαρος» (video)