Ανανέωσε με ΟΠΑΠ η ΑΕΚ (εικόνες)Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στη λεωφόρο Αθηνών, ο ΟΠΑΠ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέγας χορηγός θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος και CEO της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου, παρέδωσε μια εμφάνιση της ομάδας με τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ στον CEO του οργανισμού, Νταμιάν Κόουπ. Οι δύο τους ήταν κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον τεχνικό της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο.

Εκτός από τον Μάνταλο, από πλευράς ομάδας της ΑΕΚ, το παρών έδωσαν και οι Γιάννης Ανέστης και Αντρέ Σιμόες, ενώ η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε και από τον εμπορικό διευθυντή της, Νίκο Καραούζα. Από πλευράς οργανισμού, παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής εταιρικών υποθέσεων, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο chief customer, Πετρ Ματεγιόφσκι.

Κόουπ: Ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά και για τους δυο μας

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πρώτος πήρε τον λόγο ο CEO του ΟΠΑΠ, Νταμιά Κόουπ, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες στο ρου των χρόνων.

Η αγωνιστική αυτή χρονιά είναι ιδιαίτερη και για τους δυο μας, για έναν ακόμη λόγο: η ΑΕΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, καθώς προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League, έπειτα από μια επική νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ. Όλοι εδώ στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε στο σύλλογο, τη διοίκηση, το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες καλή επιτυχία στους αγώνες στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ελπίζουμε αυτή η αγωνιστική περίοδος να μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της ΑΕΚ».

Λυσάνδρου: Ο ΟΠΑΠ το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο CEO και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος ανέφερε: «Είναι μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Μια ιδιαίτερη στιγμή. Γιατί και η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ ήταν, είναι… και θα είναι ξεχωριστή.

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους -για την ακρίβεια τον σημαντικότερο- στρατηγικό συνεργάτη μας σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί -απ’ όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς- το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Δεν κατατάσσεται απλά στην κατηγορία των απλών συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μέσω της συνεργασίας μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό μας ιματισμό, στην αγωνιστική μας έδρα και στο προπονητικό μας κέντρο, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμα του στην αθλητική μας ιστορία.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανανεώνουμε και φέτος τη μεταξύ μας συνεργασία, διατηρώντας τον ΟΠΑΠ στην κορυφή του χορηγικού μας προγράμματος ως «Μεγάλο Χορηγό». Μαζί, θέτουμε και εκπληρώνουμε υψηλούς στόχους, τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και με την κοινωνική προσφορά, γεγονός άλλωστε που χαρακτηρίζει τη δράση του Οργανισμού από την ίδρυσή του.

Η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία. Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο συστατικό της διαχρονικά επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είναι, άλλωστε, γνωστή η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, στον άνθρωπο, στην κοινωνία γενικότερα και ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά (και όχι λόγω συμβατικής υποχρέωσης) συμμετέχουμε ενεργά σε όλες του σχεδόν τις δράσεις, όπως για παράδειγμα στη λειτουργία της παιδικής κερκίδας κατά τη διάρκεια των αγώνων, δράσεις οι οποίες είναι προσανατολισμένες εκτός των άλλων στη δημιουργία σωστής βάσης φιλάθλων.

Σε εμπορικό επίπεδο, η διαρκώς αναπτυσσόμενη χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα προβάλει αποτελεσματικά όλη την επιχειρηματική και κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ. Όπως αντίστοιχα και ο ΟΠΑΠ, στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελώντας ένα σημαντικό και ενισχυτικό παράγοντα της επιτυχούς και συνεχώς ανοδικής πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος της ημέρας, αυτό αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης μας, γιατί όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, μόνο οι αμφίδρομες, ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Και μια τέτοια σχέση, είναι η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Μεγάλο Χορηγό της, την ΟΠΑΠ ΑΕ».

Μπάγεβιτς: Μεγάλη στήριξη του ΟΠΑΠ στην κοινωνίαΣτον δικό του χαιρετισμό, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, είπε: «Ο ΟΠΑΠ μάς στηρίζει με πράξεις από την αρχή της νέας προσπάθειάς μας το 2013 και συνεχίζει να είναι δίπλα μας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ τόσο για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας αλλά και σαν άνθρωπος του αθλητισμού θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη μεγάλη υποστήριξή του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο οι αγώνες μέσα στα γήπεδα αλλά αποτελούν ένα πολύ μεγάλο φάσμα με τεράστια επιρροή στην κοινωνία μας.

Και ο  ΟΠΑΠ με τις δράσεις που κάνει ανακουφίζει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της Ελλάδας.
Γνωρίζουμε για τις δράσεις, στα νοσοκομεία, στα σχολεία, σε ακαδημίες  και άλλες αφού οι ανάγκες της κοινωνίας ξεπερνούν τα όρια του αθλητισμού. Ίσως αυτό το έργο του είναι και το πιο σημαντικό. Εύχομαι ειλικρινά να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες. Και είμαι σίγουρος ότι η χορηγική μας συνεργασία σε πολλά επίπεδα θα αποτελέσει ένα πολύτιμο όχημα για την προβολή της εταιρίας σε κάθε τομέα».

Χιμένεθ: Μεγάλη η στήριξη στην ΑΕΚ για να πετύχει τους στόχους της


Από τη δική του μεριά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη συνεργασία AEK KAI ΟΠΑΠ, αναφέροντας: «Για να το κάνω πιο… διεθνές, θα μιλήσω στα ισπανικά. Γνωρίζω την σχέση ΟΠΑΠ και ΑΕΚ από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας. Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η στήριξη στην ΑΕΚ για να πετύχει στόχους της. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη που δίνει σε εμάς, αλλά και στην κοινωνία. Είμαστε ευτυχείς για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Ελπίζουμε να νικήσουμε την Πέμπτη να γιορτάσουμε μια νέα επιτυχία».

Μάνταλος: Λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον

Τέλος το, λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ανέφερε: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ο ΟΠΑΠ μεγάλη εταιρεία. Νομίζω πως αυτή η συνεργασία αυτό που μπορεί να έχει και για τους δύο είναι μόνο ένα λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».

Ανέστης: Μία μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται με μία μεγάλη ομάδα

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έκαναν δηλώσεις και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης και Αντρέ Σιμόες. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ είναι μία μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται με μία μεγάλη ομάδα. Μας βοηθάει και τη βοηθάμε και εμείς από τη μεριά μας για να αναπτύσσονται στην Ελλάδα και οι εταιρείες, αλλά και οι ομάδες.
Για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, τόνισε: «Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να πάμε την Πέμπτη στην Κροατία και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους ή έστω να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσουμε».

Σιμόες: Βοηθάει την ομάδα και για αυτό της είμαστε ευγνώμονες

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Αντρέ Σιμόες, δηλώνοντας τα εξής: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό μία τέτοια μεγάλη εταιρεία να στηρίζει και να βοηθάει την ομάδα και για αυτό της είμαστε ευγνώμονες». Όσο για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, είπε ότι «είμαι πάντα αισιόδοξος. Ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα, οπότε θα πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Έχουμε δουλέψει ήδη πάρα πολύ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε, όπως είπα, κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ατρόμητο Κερατσινίου με Μπάμι

Χώρισαν μετά από 18 χρόνια Μπέος-Δαμιανάκη

Το χαμένο ταλέντο: «Γεμάτο» 90λεπτο σε επίσημο αγώνα μετά από 13 μήνες ο Σωτήρης Νίνης

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός...

Συνελήφθη υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ – Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει υπεξαίρεση

Δύο χρόνια απαγόρευση οδήγησης και 100 ώρες κοινωνική εργασία «έφαγε» ο Ρούνεϊ

Κούγιας για Πάους: «Μετράω μέχρι το χίλια...»

Πλάκωσε στο ξύλο τον Κούγια ο Μελισσανίδης

Προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ η Εθνική (video)

Ο «τυφώνας» Στεφανίδη σάρωσε και στις Βρυξέλλες!