Η «εξυγίανση» των φύλων, μετά το ποδόσφαιρο...Ψηφίζεται από στιγμή σε στιγμή το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της αλλαγής φύλου σε όσους το επιθυμούν μετά την ηλικία των 15 ετών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η ...παρέμβαση του «εξυγιαντή» υπουργού του αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Μετά το ποδόσφαιρο, λοιπόν, στόχος του Κοντονή είναι η ...εξυγίναση των φύλων.

«Απολύτως αναγκαία» χαρακτήρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης την νομοθετική ρύθμιση για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, ενώ ανήγαγε σε επίπεδο «ανθρωπιάς» την ψήφιση του άρθρου για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου στα 15 έτη. Το απίστευτο είναι ότι αντί για να παραδεχτεί ότι το νομοσχέδιο αποτελεί οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης, υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία της κυβλερνησης προέκυψε μετά από τις «συγκλονιστικές μαρτυρίες» γονέων έφηβων, οι οποίοι επιθυμούν να προβούν σε φυλομετάβαση.

Ο Κοντονής υπεραμύνθηκε της ρύθμισης για το 15ο έτος της ηλικίας, επικαλούμενος τα κράτη του Συμβουλίου της Ευρώπης και ενημερώνοντας ότι η Μάλτα, η Αυστρία, η Γερμανία, η Κροατία, η Ελβετία, η Μολδαβία και η Λευκορωσία, δεν έχουν κανέναν περιορισμό ηλικίας, η Ιρλανδία έχει νομοθετήσει για το 14ο έτος, η Ολλανδία από το 16ο χωρίς καμία προϋπόθεση, ενώ η Πορτογαλία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Λιθουανία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία είναι στη διαδικασία αναθεώρησης για να πάει το όριο από τα 12 μέχρι τα 14 έτη.

«Αυτή είναι η κατάσταση», είπε ο Κοντονής και εξήγησε: «Εμείς το εισηγούμαστε γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα θετικό μέτρο στην σωστή κατεύθυνση, Όμως το γεγονός ότι και παρόμοια πρακτική επικρατεί στα άλλα κράτη της Ευρώπης, είναι κάτι το οποίο είναι απολύτως ενθαρρυντικό και ακυρώνει και τα επιχειρήματα όλων εκείνων που λένε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μικρή ομάδα ευρωπαϊκών χωρών, σα να είναι προϋπόθεση της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης και της ψήφισης νόμων από τη Βουλή το τι κάνουν τα άλλα κράτη».

«Τί θα έπρεπε να κάνουμε λοιπόν;», έθεσε το ερώτημα και απάντησε μόνος του πως «Ήταν μια απολύτως αναγκαία νομοθετική ρύθμιση».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

«Άνοιγμα» στους Βαρδινογιάννηδες έκανε ο Γιαννακόπουλος