ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


Δεν έχουν τελειωμό οι μαλακίες του διαδικτύου για το τέλος του κόσμου.

Τώρα μας τσαμπουνάνε μία νέα θεωρεία ότι το φινάλε ντε λα φουέντες σε αυτή την άπονη ζωή θα προκύψει μέσα από μία επτάχρονη σφοδρή κακοκαιρία που θα αρχίζει να χτυπάει τη γη από τις 15 Οκτωβρίου, σε λίγες μέρες δηλαδή, με καταστροφικά τσουνάμια, σεισμούς, κυκλώνες. Και ξέρεις γιατί; Όπως αναφέρει ο γνωστός για τις εσχατολογικές θεωρίες του Αμερικανός συγγραφέας Ντέιβιντ Μιντ, ο οποίος προσπαθεί να την βγεί στη NASA, το χάος στον «πλανήτη γη» θα πυροδοτήσει ο μυστηριώδης «Πλανήτης Χ» ή αλλιώς «Νιμπίρου», που είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω της γωνίας υπό την οποία προσεγγίζει τη Γη. Φτιάξανε, βλέπεις, τόσους γαλαξίες εκεί παραέξω-παραπάνω, μας κόψανε όλη τη θέα προς τη γωνιά του Χ. Κρίμα. Τέλος πάντων.

ΧΧΧ. Τις ίδιες μαλακίες έλεγε ο συνομωσιολόγος και τους προηγούμενους μήνες, ότι ο Νιμπίρου ερχόταν ντουγρού προς τη Γη και θα την κατέστρεφε στις 23 Σεπτεμβρίου. Είσαι εδώ, συνεχίζεις να με διαβάζεις.

Παρ’ όλα αυτά, του απλώνουν ακόμα τα μικρόφωνα. Αντί να τον στείλουν στο σπίτι του για τσάι, κάθονται και τον ακούν και όλα τα ξεπουλημένα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ δημοσιεύουν τις απόψεις ενός ζουρλού συγγραφέα, ο οποίος «πουλάει» τη …γνωστή μπάλα και «παίζει» μπιλιάρδο με τα υπόλοιπα «μπαλάκια» του αστρικού συστήματος. Τώρα τον Μιντ τον άφησαν να πει ότι ο Νιμπίρου θα προσπεράσει τον πλανήτη μας, δεν θα πέσει πάνω μας δηλαδή, πάλι καλά, όμως θα προκαλέσει στη Γη μεγάλες φυσικές καταστροφές. Και, μάλιστα, φτάνει να συσχετίζει τη θεωρία του «Πλανήτη Χ» με τον πρόσφατο φονικό σεισμό στο Μεξικό, τις πλημμύρες στο Τέξας και τους τυφώνες στην Καραϊβική και τη Φλόριντα, εξαλείφοντας έτσι την ανθρώπινη παρέμβαση σε όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι τα μυστικά του Τέσλα για τον έλεγχο της ενέργειας από τη γη παρέμειναν …χαμένα, στα συρτάρια.

Η «δοκιμασία» που θα περάσει η γης, λέει ο θεόμουρλος, θα περιλαμβάνει και πυρηνική σύρραξη μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας από τη μία πλευρά με τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα από την άλλη. Μάλλον θα πρόκειται για απόρρητη εσωτερική πληροφόρηση που μόνο ένας Μιντ θα μπορούσε να λάβει. «Είναι η αρχή… Από τη Μεγάλη Έκλειψη Ηλίου στις ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου μας έπληξε μια σειρά δοκιμασιών». Και επειδή ο Μιντ γνωρίζει και από τις θρησκείες επιμένει ότι οι προβλέψεις του επιβεβαιώνονται από τους στίχους 25-26 του ΚΑ΄κεφαλαίου του κατά Λουκάν ευαγγελίου, που αναφέρουν: «Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται». Του χει σαλέψει, εντελώς.

Ο Μιντ προβλέπει επίσης τεράστιες ηλιακές καταιγίδες που θα σαρώσουν την «υδρόγειο» με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και να ξεσπάσουν ταραχές. «Η κοινωνία θα είναι σε χάος», λέει ο …προφήτης Μιντ.

Να φανταστείς, μέχρι και η NASA, πούχει διασπείρει τα μεγαλύτερα ψέματα στην σύγχρονη κοινωνία ακόμα και σε «live» μετάδοση, βγήκε και διέψευσε τον προφήτη Μιντ για την ύπαρξη του Νίμπιρου και απέρριψε τη θεωρία του ως «διαδικτυακή απάτη». Του απάντησε λέγοντας ότι ο πλανήτης Χ δεν υπάρχει, όμως εκείνη ανακάλυψε ότι υπάρχει ένας άλλος, ο «Πλανήτης 9» πούχει μάζα δεκαπλάσια της Γης, αλλά βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας. Αμήν.

«Ο εν λόγω πλανήτης, ο Νιμπίρου, δεν υπάρχει, άρα δεν θα γίνει σύγκρουση», καθησυχάζει ο Τζιμ Γκριν, διευθυντής του τμήματος πλανητικών επιστημών της NASA, όντας βέβαιως φυσικά ότι δεν υπάρχει κανένας πλανήτης εκεί έξω. Μπαρδόν; Πάει να τους κλέψει τη δόξα ο Μιντ, με την «μπάλα» και τα «μπαλάκια». Κατάλαβες τώρα; Για γέλια.

Ο Φυλαρούχας

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

«Άνοιγμα» στους Βαρδινογιάννηδες έκανε ο Γιαννακόπουλος