ΖΗΤΩ Ο ΚΑΤΑΚΑ(Η)ΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H δευτέρα παρουσία του μεσσία
Μέτρια έως... επιτυχημένη είναι η προσπάθεια ΜΜΕ να σκορπίσουν πανικό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού λόγω της «αποχώρησης» του Γιάννη Αλαφούζου.

Μερικά από αυτά, μάλιστα, όπως ο σπορ εφ εμ, είναι δικά του. Λίγες μέρες μετά την περίφημη έξοδο του ...μεγαλομετόχου από την ΠΑΕ με την γνωστή δήλωση άρχισαν να ρολάρουν τα δημοσιεύματα για την επικείμενη καταστροφή του Παναθηναϊκού και με τις απαιτήσεις των πρώην ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε διακανονισμού. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις με Ταυλαρίδη και Έκι Γκονζάλες. Ο πρώτος, μάλιστα, λέει ο δικηγόρος του, θα το τραβήξει στα άκρα, κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο κατακα(η)μένος Παναθηναϊκός. Η αποχώρηση Αλαφούζου φέρνει την καταστροφή, δεν υπάρχει επιστροφή. Ομοιοκαταληξία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου καλείται να ισορροπήσει στο νήμα, το ταμείο είναι κυριολεκτικά στο μείον. Καπούτ.

Αν, όμως, ο Αλαφούζος είναι πράγματι μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, όλες αυτές οι υποχρεώσεις θα τον ακολουθούν για μια ζωή, σύμφωνα νομικό καθεστώς, εκτός εάν προκύψει μια νέα ιδιοκτησία που θα αναλάβει όλα αυτά τα βάρη. Έτσι, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, ο κυρ-Γιάννης θα επανέλθει ξανά ως σωτήρας για να γλιτώσει πάλι τον Παναθηναϊκό, κι όλοι πλέον να τον αποδεχτούν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Δευτέρα παρουσία, μεσσία.

Απαραίτητη προϋπόθεση, νάναι όντως ο νόμιμος κάτοχος των ονομαστικών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι, όμως; Το σίγουρο είναι ότι δεν αποχωρείς από μία εταιρεία, με μία δήλωση. Και πού να βρεις μαλάκες, να τα φορτώσεις. Γκέγκε.

Βαρδή, τι λες; Εσύ, Καπετάνιε;

Ο Φυλαρούχας

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ

Ανόητος οπαδός του Παναθηναϊκού εκδιώχθηκε κλωστηδόν από το Καραϊσκάκη (video)

Έδωσε σόου ο Κούγιας (εικόνες)

Αναστάτωση με το ...χάπι γλυκόζης του Μέσι

Λύνονται ως... δια μαγείας τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Κάλεσε Σιώπη ο Σκίμπε για Γιβραλτάρ

Πέθανε ο Θανάσης Καλογιάννης

Έδιωξε Χάσι ο Μαρινάκης - Με Νικοπολίδη στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Να φωνάξει τον Σκίμπε η ΕΠΟ για ανανέωση συμβολαίου...

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Κούγιας στη Λάρισα: Έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες

Τα φούμαρα του υιού Σαββίδη στο Instagram